top of page

Over ons

Wij zijn Ability

Wij staan voor een duurzame toekomst. Daarom maken we producten die de transitie naar een duurzame toekomst versnellen.

Ability gaat in de toekomst meerdere producten in de energie transitie lanceren. Daarom heet het moederbedrijf 'My Ability Group'. Een groep producten met vermogen! De producten worden bestuurd door een applicatie die de consument op hun telefoon gebruikt. Die applicatie heet 'My Ability Group'.

 

We lanceren als eerste het product 'Ability Storage'. De nieuwe All-In-One thuisbatterij zonder gedoe!

Montage team
ability_-41-min.jpg

Benieuwd wie wij zijn?

Ons Team

Bij ons team van Ability hebben we grensverleggende werknemers die samen één team vormen. We gaan verder waar anderen stoppen en hebben maar één doel: de energietransitie versnellen met onze betrouwbare producten.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gedreven professionals die zich inzetten om het beste uit zichzelf en uit onze producten te halen. Ze zijn niet bang om uitdagingen aan te gaan en vinden het belangrijk om altijd te blijven innoveren en verbeteren. Bij Ability hebben we een cultuur waarin we elkaar ondersteunen en samenwerken om ons doel te bereiken. We geloven dat ons succes afhankelijk is van de kracht van ons team en we werken er dan ook hard aan om elkaar te ondersteunen, motiveren en te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

bottom of page